Kozijnenkoning.nl levert aluminium profielen tegen de laagste prijzen.
Vraag nu uw scherpste offerte aan

 

MB-59s

Het MB-59s systeem wordt gebruikt om veeleisende thermische en akoestische isolatie van de externe bouwelementen, zoals: verschillende types van ramen, deuren, balkons, enz te realiseren.
Structurele diepte van de ramen is 50 mm voor het frame en 59 mm voor de vleugels. Externe oppervlakken van deze vormen liggen in een vlak. De structurele diepte van de deur voor zowel de frames en de vleugels is 50 mm.

Bijna alle ramen en deuren hebben een drie-kamer-structuur. Dankzij deze oplossing was het mogelijk om slank, economische en stijve profielen te verkrijgen. Het systeem met thermische onderbreking veroorloofd twee-kleurprofielen - verschillende binnen en buiten de gevel. De MB-59s is geprofileerd door middel van thermische onderbrekingen in de vorm van "Omega" van polyamide versterkt met glasvezel. Een dergelijke vorm garandeert een zeer goede thermische isolatie en goede afvoer van de interne kamers van het profiel.

De profielen MB-59s hebben een warmteoverdrachtscoëfficiënt U f is: voor ramen 2,25 W / m 2 K, voor de deur, van 2,58 W / m 2 K. de dikte kan van 4 mm tot 40 mm in de vleugels van ramen, deuren, ramen en vaste locaties van 4 mm tot 31 mm hebben.

Een van de belangrijkste voordelen van de MB-59s is de vrijheid in de keuze van de hardware en hoe ze te monteren, dankzij speciale slots, laat het behandelen van verschillende soorten vast te stellen van de scharnieren zogenaamde "pen, en bevestigingsmiddelen en bouten toe. Deuren kunnen ook uitgerust worden met een traditionele oppervlak scharnieren.

Een belangrijk voordeel van de voorgestelde constructie is de mogelijkheid om profielen te buigen en het uitvoeren van diverse soorten bogen en boogconstructies.

 

Download brochure (engels)
Download brochure (duits)