Kozijnenkoning.nl levert aluminium profielen tegen de laagste prijzen.
Vraag nu uw scherpste offerte aan

 

MB-70CW, 70CW MB-HI


Dit systeem, gebaseerd op het ontwerp van de ramen met een hogere thermische isolatie dan de MB-70 en is van toepassing op de gevel van een gebouw van gewapend beton of metselwerk muren met openingen voor de ramen. Er twee types van gebieden, de zogenaamde. "Cold" en "warm." Velden "warm" zijn thermisch geïsoleerde ramen. De velden "koud" beschermen structuren en thermische isolatie (bijvoorbeeld steenwol) van het weer. Gebruik van dit systeem vermindert aanzienlijk de bouwtijd.

De MB-70CW heeft een zeer goede thermische isolatie (U f volgens de profielen en toebehoren die worden gebruikt in hoeveelheden 1,49 tot 1,99 W / m 2 K), het voldoet aan de esthetische eisen van de architecten en opdrachtgevers namelijk doordat op de buitenkant niet het verschil in uiterlijk te zien is tussen de velden van de "warme" en "koude" elementen. De zichtbare aluminium profielen van de buitenkant van de gebouwen zijn erg smal, de breedte is 78,5 mm, zodat de bouw de indruk van een slank en licht profiel geeft.

De MB-70CW heeft een versie met een hogere thermische isolatie MB-70CW HI, waarvoor f U, afhankelijk van toebehoren gebruikt in de profielen en varieert 1,43 tot 1,89 W / m 2 K.

 

Download brochure (engels)