Kozijnenkoning.nl levert aluminium profielen tegen de laagste prijzen.
Vraag nu uw scherpste offerte aan

 

MB-SG50


De MB-SG50 maakt het mogelijk om te bouwen en te produceren van lichte gevelwanden, daken, dakramen en is bedoeld voor gebruik in het algemeen voor bouwplaatsen.

Ondersteuning van de structuur van de MB-SG50 is gebaseerd op rack-bout aluminium paal met een breedte van 50 mm profielen. Bouten zijn bevestigd aan de kolommen in de overlay, waardoor het gebruik van verschillende bevestigingingen mogelijk is. Opmerkelijk is de esthetiek en lichtheid van de constructie. De schijnbare breedte van de profielen van binnenuit is slechts 85mm.De compatibiliteit wordt ook vertaald in het gebruik van identieke of soortgelijke accessoires voor de aansluiting en montage van de afzonderlijke delen en reduceert de kosten van de bouw.

Het systeem geeft de mogelijkheid van mechanische bescherming van de externe ramen in een de hoeken van de set op basis van individuele behoeften. Een zeer belangrijk kenmerk van de MB-SG50 is ook een side-mount aluminium frame, waardoor de installatie van niet-transparante panelen aan de muur mogelijk is.

 

Download brochure (engels)
Download brochure (duits)