Kozijnenkoning.nl levert aluminium profielen tegen de laagste prijzen.
Vraag nu uw scherpste offerte aan

 

MB-SR50 EI


De constructie is gebaseerd op de ondersteunend frame opgebouwd uit verticale (kolommen) en horizontale (bouten) van aluminium met een diameter van holle en karakteristieke breedten van 50mm. Profielen van mullions en dwarsprofielen zijn respectievelijk met elkaar verbonden en vormen een grid structuur van aluminium, die wordt vastgesteld aan de constructie van geschikte beugels.
Om de brandwerendheid van aluminium te verkrijgen, zijn de stokken en bouten uitgerust met speciale brandvertragende cartridges. De MB-SR50 EI palen worden gebruikt tot een diepte van ongeveer 85 ÷ 185mm en bouten met een diepte van 65 ÷ 145mm.

Het systeem biedt een combinatie van de bevestiging bout aan de paal, waardoor een efficiënte waterafvoer en voldoende ventilatie ruimte gewaarborgd wordt.

Voor een optimale thermische en akoestische isolatie is een continue thermische spacer (isolatie) van het materiaal "HPVC" gebruikt en geprofileerde dichtingen in EPDM. Glas of andere vulling inkepingen zijn ingebed in de kralen-vormige profielen van mullions en spiegels, en klemmen.

 

Download brochure (engels)
Download brochure (duits)