Kozijnenkoning.nl levert aluminium profielen tegen de laagste prijzen.
Vraag nu uw scherpste offerte aan

 

MB-SR50 HI


Vliesgevel systeem met verbeterde thermische isolatie

Energie-efficiëntie van het gebouw hangt grotendeels af van de thermische isolatie van gevels. Architecten stellen steeds hogere verwachtingen van investeerders en moderne faciliteiten. Wij bieden Aluprof systemen van de MB-SR50 HI, waarin de warmteoverdrachtscoëfficiënt U f afhankelijk van de dikte van de vulling is binnen de werkingssfeer van 0,81-1,27 W / m 2 K.

Dus hoge thermische isolatie constructie werden verkregen door middel van de uitwisseling van continue thermische isolatie HPVC de PE-isolatie, gekenmerkt door een lage thermische geleidbaarheid lambda en een zeer goede isolerende eigenschappen in relatie tot de standaard versie van de gevel. Naast de hoge thermische isolatie en ook een zeer goede prestatie op de infiltratie van water lekkage (klasse RE 1200) en in de lucht (klasse AE (1050)) heeft het een hoge weerstand tegen windbelasting van 2400 Pa

De bouw van de MB-SR50 HI is getest in het Research Laboratorium van het Departement van Licht en glazen wanden ITB, hetgeen wordt bevestigd door certificaten van competentie nr. 351/2008/E en 351/2008/E.

 

Download brochure (engels)
Download brochure (duits)