Waarom zou u voor ons kiezen?

Kozijnenkoning ALUPROF is onderdeel van Kozijnenkoning B.V. Het bedrijf is een van de leidende producenten in de verkoop van kozijnen in Europa. Het bedrijf beschikt over filialen in Nederland, Duitsland, Roemenië, Oekraïne en Hongarije. Vanwege onze meer dan 30-jarige ervaring heeft Kozijnenkoning B.V. al aan duizenden klanten met succes geleverd. Ongeveer 25% van onze verkoop is bestemd voor export.

Kozijnenkoning B.V. levert naast aluminium kozijnen van ALUPROF ook hoogwaardige kunststof ramen en deuren, geassembleerd uit Duitse kwaliteitsprofielen van Schüco. Kozijnenkoning levert kozijnen direct af fabriek aan particulieren, zonder tussenkomst van aannemers en dealers. Hierdoor kunnen wij altijd de laagste prijs aanbieden.

Door onze ruime ervaring hebben wij een grote know-how opgebouwd in de keuze van excellente kwaliteit profielen in combinatie met een grote expertise in persoonlijke advisering. Neem daarom gerust contact met ons op mocht u er niet uitkomen.

Kozijnenkoning ALUPROF staat voor een gegarandeerd top product en jarenlang wooncomfort op hoog niveau. Dit alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Op deze website vindt u een indruk van ons bedrijf, producten en is het mogelijk om een offerte op te vragen.